Clustering of the São Paulo state cachaças: first step to the typification (2004)
Fonte: Program and Abstracts. Nome do evento: Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages. Unidade: IQSC
Assunto: BEBIDAS
ABNT
RECHE, R V et al. Clustering of the São Paulo state cachaças: first step to the typification. 2004, Anais.. São Carlos: IQSC, 2004. . Acesso em: 03 maio 2024.APA
Reche, R. V., Osti, R. Z., Silva, A. A., Schultz, M. S., Andrade Sobrinho, L. G. de, Versini, G., et al. (2004). Clustering of the São Paulo state cachaças: first step to the typification. In Program and Abstracts. São Carlos: IQSC.NLM
Reche RV, Osti RZ, Silva AA, Schultz MS, Andrade Sobrinho LG de, Versini G, Lima Neto B dos S, Franco DW. Clustering of the São Paulo state cachaças: first step to the typification. Program and Abstracts. 2004 ;[citado 2024 maio 03 ]Vancouver
Reche RV, Osti RZ, Silva AA, Schultz MS, Andrade Sobrinho LG de, Versini G, Lima Neto B dos S, Franco DW. Clustering of the São Paulo state cachaças: first step to the typification. Program and Abstracts. 2004 ;[citado 2024 maio 03 ]